Дали ме харесва? Сигнали, които показват дали някой те харесва.

дали ме харесва
Любовни сигнали, които да следиш за да разбереш дали някой те харесва

   Би ти отнело по-малко от половин час, за да откриеш сто небивали статии покриващи същата тема, но след като вече си попаднал на този сайт, твоето търсене приключи.

     Тази статия се основава на психология, език на тялото, поведенчески анализа и психология на привличането, така че не я сканирай на бързо, а я прочети дума по дума с цел да извлечеш най-доброто от нея.

   Информацията в нея не е обект на оценка, това е цялостен наръчник, за да разбереш дали някой те харесва или не.


Когато говоря уверено по дадена тема, то автоматично би трябвало да приемеш, че няма да спомена мислите или мнението си по темата, а вместо това ще ти дам дълбоко психологическо доказателство и ще ти предоставя солидни факти.

   Противно на общите вярвания, това да знаеш дали някой те обича или не, е просто необходимо само да си отвориш очите за следните сигнали. Ако си видял много от тях, тогава бъди сигурен, че човека те харесва. Преди да прочетеш по-напред тази страница, гледай първо да прочетеш за езика на тялото.

   Имай на ум, че присъствието само на един сигнал не е достатъчно за това да знаеш дали някой те харесва или не и така ще трябва да гледаш за повече от един сигнал преди да осъдиш чувствата на другия човек.

 

   Любовни сигнали

любовни сигнали

   Ако някой те харесва или е изключително заинтересуван от теб, тогава най-вероятно той/тя няма да ти каже директно, докато не е сигурен в твоите емоции спрямо него/нея.

   Но зад кулисите неговото подсъзнание ще продължава да ти изпраща сигнали, които показват, че е дълбоко заинтересуван/а в теб. В книгата Как да накараш някой да се влюби в теб обяснявам как процеса за влюбване се случва на подсъзнателно ниво и как ти може да разбереш истинските емоции на някой, като наблюдаваш тези несъзнателни сигнали.

   И сега ще ти споделя тези несъзнателни сигнали, така че да може да ги използваш, за да разбереш дали някой те обича или не.

 

 • Личното пространство:  Когато ти биваш заинтересуван от някой, ще поддържаш по-малка дистанция помежду ви, в сравнение с дистанцията, която би имал с други хора. Също така ще забележиш, че хора които са заинтересувани от теб, ще стоят по-близо до теб отколкото други хора. За по-подробна информация относно личната дистанция виж тази статия.
 • Ориентация/Нулев ъгъл: Когато някой се ориентира в твоята посока, дори ако стои с други хора – това е много силен знак за привличане в езика на тялото. Думите „някой да се ориентира“ значат, че човека стои с раменете си паралелно на твоите и с пръстите на краката си сочейки към теб. За още по-подробна информация виж секцията за езика на тялото.положителен оценителен жест
 • Положителни оценителни жестове:  В езика на тялото, когато си чешеш веждите с пръстите си, значи че си харесал нещо или си мислиш положително за него. Ами ако някой прави този жест веднага щом те е видял? Това определено значи, че човека те харесва. Снимката отстрани показва именно подобен жест.
 • Не искам нищо по-специално: Ако някой те харесва, тогава ще откриеш, че той/тя ти се обажда за всевъзможни тривиални причини (например: да те попита за нещо, което вече знае). Ако човека е достатъчно умен, може да ти се обади с добре обоснована причина, но когато честотата на тези обаждания се увеличи, тогава това обикновено индикира, че има нещо на заден план.
 • Защо съм щастлив?  Да ти се усмихва докато говори с теб, дори и да няма обоснована причина за усмихване е също друг силен сигнал за привличане. В повечето случаи ще се опита да прикрие усмивката и така ще изглежда, като че все едно се опитва да прикрие усмивката от това да му се покаже на лицето.
 • Усмивки, които не избледняват бързо:  Усмивката на човек няма бързо да оклюма, ако той не е искрено заинтересуван от теб (това не трябва да бъде 100% любовен сигнал, но в най-лошия случай ще бъде сигнал на дълбок интерес). Само фалшивите усмивки, изстиват бързо, докато истинските усмивки остават по-дълго, преди да изчезнат.
 • Приятен или студен?  Когато човек е много мил един ден и да те игнорира в друг ден е един от най-силните знаци на привличането. Логиката зад това е много проста: в началото човека се отнася с теб много мило, защото те харесва, но когато осъзнава, че е направил прекалено много усилия без да е получил отговор, тогава започва да се отдръпва. Такъв човек би могъл да си каже нещо като: „Леле, показах толкова много знаци днес, които показват, че съм заинтересуван в нея, но все още не получавам отговор, утре напълно ще я игнорирам“. За това, когато откриеш някой да е мил един ден и студен в друг, тогава знай, че положителните знаци, които е показал са били в резултат на положителни емоции, които има спрямо теб и че негативните знаци са били дадени само, за да си заличи следите.
 • Г-н/Г-жа навсякъде:  Това да го/я среща доста пъти “по случайност” е друг сигнал. Разбира се това не са случайности, а човека може или да си сменя графика, за да ти се напасне или може да ходи на места, където ти обикновено ходиш, с цел да те срещне “по случайност”.
 • Приятелите ти са наистина мили (приятни): Това да започва да го/я е грижа повече за приятелите ти да бъде по мил/а към тях е силен сигнал за привличане, особено ако той/тя не е бил заинтересован от тях преди.
 • Отмяна на планове: отменянето на своите планове с цел да те види.
 • Къде си?  Най-накрая човека, който те обича, ще се опита да те задържи в обхвата си и от време на време ще те поглежда, за да е сигурен че си още там. Този знак може да действа и в обратна посока, ако продължаваш да гледаш някой в очите за продължителен период от време може да го накараш да се влюби в теб. В книгата си „Как да накараш някой да се влюби в тебказвам, че това да се влюби някой се случва, когато определени хормони биват освободени в тялото, ако успееш да насилиш освобождаването на тези хормони в тялото на някой, то той/тя би могъл да бъде заблуден в това да мисли, че всъщност те обича. И познай какво може да стори това да го гледаш в очите за продължителен период от време. За още знаци виж тази статия.

 

Чакай малко!!!

    Нека кажа нещо: не съм отговорен за всякаква злоупотреба с информацията предоставена в тези статии. Тези съвети са само с цел образоване, с цел да придобиеш повече разбиране над психологията на влюбването или да си спасиш брака или връзката от провал.

   Не бива да се използва, за да заблуждаваш хората в това да се влюбват в теб безцелно. Ако си злоупотребил с нея, не обвинявай после мен, аз не нося отговорност за това какво ще направиш с нея.

Comments

comments

Scroll to Top

Ако това ти допада,
харесай ни и във Facebook!

Нова психология - разбери себе си и останалите