Как да станеш харесван от всеки човек?

как да ме хареса

    Как може да привлечеш някой, който харесваш?

   В една друга моя статия: какво привлича хората един към друг, обяснявам как фактори като физическа близост, сходност и култура въздействат на привличането.

   В тази статия ще ти обясня как минали преживявания влияят на привличането и как ти може да привлечеш някой, който харесваш като събереш някаква информация за миналото му.

 

Привлечи някой, който харесваш!

   Нашето минало определя нашите бъдещи цели и личностните черти, които бихме искали да открием в нашия потенциален партньор. Ако едно момиче е отгледано в дом, където баща й е бил дистанциран, то тя определено би била привлечена към мил и благ мъж, без знае защо.

   Ако си събрал някаква информация относно човека, който харесваш, то тогава няма да имаш проблем в това да го привлечеш. Просто ще трябва да му предоставиш, това което му е липсвало в миналото и да си напълно различен от тези, които са го наранили по-рано в живота му.

   Това да привлечеш някой, който харесваш не се отнася за това да си мил или да прилагаш език на тялото, но се отнася до това да разбереш ума на човека и да поработиш над това да му покажеш, че си решението на миналите му незавършени несгоди.

   Всичко това се случва на несъзнателно ниво. Момичето от по-горния пример може да стане привлеченo към мъже, които имат определени лицеви черти, които показват благост без даже да разбира връзката между това да харесва този мъж и своето минало.

 

Още за това как да станеш харесван от човека, който харесваш.

   Разбира се нещата не са толкова прости, не можеш да привлечеш човек, който харесваш като просто му демонстрираш, че притежаваш една черта, която той/тя търси, а вместо това трябва да притежаваш няколкото важни черти, които най-много го интересуват.

   Знам, че събирането на такава информация може да не е нещо лесно, но без да направиш така, усилията ти може да идат в грешната посока. Всъщност вместо да привличаш някой, който харесваш може да кажеш едно грешно нещо, което напълно да го/я отблъсне.

   Знаейки правилните неща, които да кажеш, за да привлечеш един човек и грешните неща, които биха го отблъснали се опира до това да знаеш за миналото му.

   В книгата ”Как да накараш някой да се влюби в теб“  е обяснено, че разбирането непокритите нужди, които биват развити в миналото е ключа към това да го привлечеш.

   Събери възможно най-много информация за човека, който харесваш и ще знаеш какво точно ще трябва да направиш, за да го привлечеш!

 

Да бъдеш приятен и това да привлечеш човека към теб.

   Ако просто искаш да бъдеш приятен към един човек, тогава трябва да направиш същото нещо, но да не задълбаваш. Ако например откриеш 10 нужди, които дадения човек има, тогава ако задоволиш една или две от тях ще те направи просто приятен за човека.

   Когато работиш над това да задоволиш още и още от тези нужди, рискуваш да накараш човека да се влюби в теб. Така че трябва да си способен да спреш, когато си сигурен, че не искаш той да се влюбив в теб.

   Ако например искаш шефа ти да те хареса, тогава трябва да поработиш над това да задоволиш една или две от неговите нужди, но ако прекалиш може да вземе да хлътне по теб.

 

Comments

comments

Scroll to Top

Ако това ти допада,
харесай ни и във Facebook!

Нова психология - разбери себе си и останалите