Как да привлечеш някой, който не е заинтересован (основавайки се на психологията на привличането)

   Винаги, когато някой мисли за нещо често, той започва да бъде прикачен към него и даже започва да мисли още и още за него. Големите корпорации разбират този факт и за това продължават постоянно да те бомбардират с реклами.

   Подсъзнанието абсорбира нови вярвания чрез повторение и ако нещо приятно е било повторено достатъчно пъти, човека би станал прикачен към него.

   Та какво общо има това с привличането на някой, който не е чак толкова заинтересован в теб?

   Всъщност ако си успял да накараш някой да мисли за теб по-често, то значи си само няколко стъпки от това да го/я накараш да се влюби в теб, дори и ако въобще не е бил заинтересован от теб.

   Любовта не е нищо повече от състояние на това да си обсебен от някой и да мислиш много за него. Ако искаш да привлечеш някой, който не е заинтересован в теб, то трябва първо да го/я накараш да мисли за теб по-често.

Да привлечеш някой, който не е заинтересован значи да завладееш неговите мисли.

   Недей бърка привличане с привличане на внимание. Много е лесно да привлечеш вниманието на някой за момент, като направиш нещо изключително или дори тъпо, но след като този човек си отиде у тях, няма вече да те помни.

   Успешното привличане се случва, когато привлечеш вниманието на някой по такъв начин, че човека си мисли за теб дори и като си тръгнеш.

   Процеса на привличане започва като привлечеш вниманието на човека, който обичаш, но не просто каквото и да е внимание, ами искаш да му покажеш че имаш качествата, от които той/тя отчаяно се нуждае. В този случай дори и този човек да не е бил заинтересован от теб преди, той ще стане привлечен към теб.

   Всеки човек на този свят копнее за определени неща и би станал привлечен към всеки, който ги притежава. Например някои жени биват привлечени към амбициозни мъже, защото това е черта, която показва че този човек може да стане значителна фигура в обществото един ден. Някои мъже биват привлечени към жени, които са желани от други мъже, защото това ги кара да вярват, че имат висок статут.

   Причината за това някой да не е заинртересуван от теб, е че не си му/й показал че притежаваш тези черти, от които се нуждае.

   Преди да се опиташ да привлечеш вниманието на някой първо се опитай да събереш информация относно него/нея и да откриеш кои неща биха го/я впечатлили най-много.

  • Дали самоувереността го/я впечатлява?
  • Дали преценената известно го/я впечатлява?
  • Дали милосърдието го/я впечатлява?
  • Дали волята го/я впечатлява?

   В книгата Как да накараш някой да се влюби в теб съм казал, че най-голямата грешка, която хората правят, когато се опитват да впечатлят другите е че използват универсални стратегии, без да разбират че това, което би впечатлило едни не би впечатлило други.

 

Превръщане на привличането в обсебване

   В началото трябва да си много често на разположение, ако не даже и през цялото време, така че да си сигурен че не си забравен. Все пак битката за вниманието е ожесточена и много други неща ще се състезават с теб за вниманието на този човек, който искаш да привлечеш.

   И не само че трябва да си налице, ами и трябва да демонстрираш впечатляващите качества, които имаш всеки път, когато се появиш до тогава, докато човека не е заинтересован от теб.

   Веднъж щом човека стане прикачен към теб и свикне със съществуването ти в неговия живот, започни да изпращаш смесени сигнали, например стани много заинтересован от него в един ден и напълно го игнорирай в друг ден.

   Продължавай да изпращаш смесени сигнали и другия човек ще започне да се чуди какво правиш и дали наистина го харесваш или не. На този етап може да се поздравиш, защото вече си завладял мислите му.

   Продължавай да правиш това и човека ще си мисли за теб дори още повече, докато не се окаже изключително трудно за него да бъде без теб и на този етап той ще започне да преследва теб.

Comments

comments

Scroll to Top

Ако това ти допада,
харесай ни и във Facebook!

Нова психология - разбери себе си и останалите