Препрограмиране на подсъзнанието

   програмиране на подсъзнанието

   Програмирането на подсъзнанието не е трудна задача. Просто трябва да „приспиш“ съзнателния си ум или да го направиш неактивен използвайки хипноза или какъвто и да е друг начин. След това може да изпратиш внушения направо към подсъзнанието си и да го програмираш по този начин.

   Всъщност има и друг начин за програмиране, който може да бъде използван дори и съзнателния ум да е напълно буден, който е употребата на доверен източник.

 

Препрограмиране на подсъзнанието чрез доверен източник

   Съществува ли някой, който познаваш и на който много се доверяваш? Има ли някой, който вярваш, че знае много повече от теб?

   Не е необходимо този човек да знае повече от теб във всички сфери на живота, а една област е повече от достатъчна, за да го прецениш като доверен източник.

   Това за което може да не си наясно, е че повечето от това което този човек казва отива право в подсъзнанието ти без каквато и да е филтрация. Като че все едно си под хипноза, неговите думи и идеи могат да програмират подсъзнанието ти и да повлияят значително на живота ти.

 

Религия и програмиране на подсъзнанието

религия и подсъзнание   Разбира се, ако си силно вярващ, тогава няма друг на който можеш да повярваш повече от Бог. Основавайки се на този факт, когато четеш светета книга на твоята религия, информацията в нея би отишла право в подсъзнанието ти, би го програмирала и би го превърнала в солидно вярване.

   Ами ако ако не усещаш, че тези идеи са достигнали подсъзнанието ти въпреки, че си ги разбрал много правилно? За жалост това най-вероятно означава, че не се доверяваш на 100% на самия източник.

   Веднъж щом подсъзнанието се довери на източник, то трудно би сторило каквато и да е филтрация на информацията, която получава от него. От друга страна, ако не му се е доверило, би започнало да подлага под въпрос информацията филтрирана през него.

   Ако е така, тогава гледай да си сигурен че работиш над подсилване на вярванията си.

   Чети колкото се може повече. Ако имаш съмнения относно религията си, тогава търси повече докато откриеш отговорите си.

   Ето защо много религии смятат препрочитането на тяхната свещена книга за добро дело. Всички идеи в свещената книга биха били подсилени в ума ти все повече и повече, когато я препрочиташ.

 

Влюбване и подсъзнателно препрограмиране

   Хората развиват емоционална привързаност към тези, които виждат често и за това обикновено се влюбват в хора, които живеят на достъпно разтояние. Това е и също тази причина, поради която може да сметнеш момичето от отсрещната улица за привлекателна.

   В книгата Как да накараш някой да се влюби в теб съм обяснил как повторението може да ти помогне да програмираш някой да се влюби в теб. Например, ако трима твои приятели са отишли в три различни дни при момиче, което харесваш и са й казали, че си страхотен човек, тя ще започне да мисли, че си привлекателен дори и никога преди да не си е помислила за това.

 

Повторение и програмиране на подсъзнанието

   Едно от правилата, които подсъзнанието следва, е че вярванията, които съдържа стават по-силни чрез повторение.

   Повторението може да приеме много различни форми като прочитане на вярванието, слушането му или визуализирането му. Нека предположим, че си купил нова риза, а после твой приятел ти е казал, че изглеждаш добре. Какво би се случило, ако после друг приятел ти е казал същото нещо? Вярването че ризата е хубава ще стане по-силно (освен ако нещо вътре в теб не му се противопостави).

 

Друга форма на повторение е консултиране на приятелите ти.

програмиране на подсъзнанието (2)

   Недей се учудва, една от най-силните форми на повторение е съветване на приятелите ти. Да вземем отново религията за

 

пример: когато съветваш приятелите си, да се молят, тогава ти всъщност съветваш и себе си като резултат от това да се чуваш да повтаряш тези вярвания. Подсъзнанието ти не знае разликата между това някой да повтаря някаква идея или това ти да я повтаряш.

   Така, че чрез съветване на приятел ти всъщност подсилваш вярването или идеята в ума си. Тази концепция важи и за емоциите. Ако се опитваш да мотивираш някой, тогава всъщност мотивираш и себе си без да го забелязваш. Единствения случай, когато това не може да бъде правилно приложено е, когато не си сигурен в своите собствени вярвания.

 

Повторение и това да накараш някой да се влюбив  теб

   Както казахме по-рано повторението може да накара някой да се влюби в теб. Ето защо хората обикновено срещат проблеми при връзките от разтояние. Когато хората се виждат по често, те стават по-програмирани да се харесват един друг и стават по-прикачени един към друг.

Крайни думи относно препрограмиране на подсъзнанието

   Ако искаш да подсилиш идея или вярване, повтаряй го все повече и повече, говори за него с всеки. Колкото повече говориш за идеята или вярването, толкова повече ще го повярваш.

   Веднъж щом програмираш подсъзнанието си, ще може да поместиш всяко вярване, което искаш, да премахнеш всяко, което не искаш, да промениш нежеланото си поведение и дори да спреш лошите навици.

   Просто запомни, че първото нещо, което трябва да сториш е да махнеш от пътя си съзнателния ум, за да може пряко да програмираш подсъзнанието си.

 

Comments

comments

Scroll to Top

Ако това ти допада,
харесай ни и във Facebook!

Нова психология - разбери себе си и останалите