Как да разбереш ума на някой?

разбери ума

   Желаеш ли да разбереш ума на някой?

   Винаги съм мечтал за това да разбера ума на хората, докато не открих няколко факти, които ми помогнаха да предположа за какво си мислят хората.
   По-рано си мислех, че просто е невъзможно да знам какво става в ума на някой или да разбера неговите/нейните мисли, но грешах. Продължавайки да уча повече за психологията, разбрах че има някои неща, които могат да ни помогнат да придобием по-добро разбиране за ума на някой и дори да прочетем мислите му.

   В тази статия ще ти кажа как да разбереш ума на някой.

 

Правилният начин да разбереш ума на някой

   Винаги ли казваш това, което мислиш? Разбира се, никой не прави това, все пак е много малко вероятно да отидеш при непознат и да му кажеш, че прическата му изглежда ужасно.
 
   Веднага щом почувстваш нещо, но не го покажеш, твоят ум несъзнателно го изобразява чрез твоите жестове. Например, когато хората се чувстват неудобно или неразположени относно нещо, те обикновено си скръстват ръцете без да забележат.

   Но какво общо има това с разбирането на ума на някой?

   Представи си, че си говориш с някой за нещо и изведнъж той си скръсти ръцете, и дори да не е казал нищо може да си сигурен до голяма степен, че си казал или направил нещо, което го е накарало да се чувства неудобно.

   Така че е напълно възможно да знаеш какво се случва в ума на някой, стига да разбираш всички тези несъзнателни жестове.

 

Разбирането на ума на някой чрез несъзнателните му жестове

   Според езика на тялото, по-голяма часто от общуването между хората се случва несъзнателно чрез езика на тялото, защото през повечето време хората никога не казват какво всъщност им е на ума.

   Ако си учил обаче за жестове в езика на тялото и си ги овладял, тогава ще си способен да предположиш емоционалното състояние на човек, само като го наблюдаваш и това ще е като все едно си разбрал какво си мисли.

   Например в статията си Как да разбереш дали някой те харесва съм обяснил как забелязването на определени жестове показва, че този човек е заинтересован от теб.

   И въпреки че няма да разчетеш на 100% ума на човека, все пак до голяма степен може да разбереш какво се случва в ума му, именно като разчиташ тези знаци на езика на тялото.

   Този линк ще те отведе до страница, където ще може да научиш за всички жестове в езика на тялото, за да може лесно да разбереш ума на някой.

Comments

comments

Scroll to Top

Ако това ти допада,
харесай ни и във Facebook!

Нова психология - разбери себе си и останалите